Отново чат за психологическа помощ на БЧК

 

Националният онлайн чат за психологическа подкрепа на Българския Червен кръст е достъпен отново. Навременните професионални онлайн съвети бяха на разположение на нуждаещите се през периода на изолация през месец март. През следващите три седмици до 21 декември, докогато са планирани по-строгите мерки за ограничаване на разпространението на КОВИД-19, се очаква психологическото напрежение неминуемо да нарасне. Затова онлайн чатът на страницата на БЧК вече е активен. Той предлага

Конфиденциална безплатна професионална помощ

За разговори и поставяне на въпроси консултантите са на ваше разположение по всяко време. Всеки работен ден между 12 и 14 часа екип от професионални експерти по психосоциална подкрепа ще отговаря на въпроси и ще консултира нуждаещите се.

Освен че можете да споделите тревогите и притесненията си, на Националния онлайн чат за психологическа подкрепа на Българския Червен кръст ще можете да получите допълнителна информация както за настоящите правителствени мерки за ограничаване на заразата с КОВИД-19, така и за текущите дейности на БЧК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *