Започна записване за редовните приемни изпити в МУ – София

 

Започна записването на кандидат-студенти за редовните приемни изпити по биология и химия на МУ – София за учебната 2023/24 година. То стартира на 12 юни 2023 и продължава до 13 часа на 4 юли 2023 година. Регистрирането и подаването на документи е изцяло онлайн и се извършва на уеб страницата на учебното заведение. Самите изпити ще се проведат на 8 и 9 юли и са валидни за приемане в магистърските специалности „Медицина”, „Дентална медицина” и „Фармация”.

Процедурата по регистрирането отнема време

Тя се състои от различни етапи, които изискват повече време, затова съветът на университетските власти е да не чакате за регистрацията си до крайния срок.

Ако вече сте преминали успешно през предварителните изпити и ще използвате оценките си по химия и биология от тях, без да се явявате на конкурсните на 8 и 9 юли, сте длъжни да:

  • подадете документи онлайн в системата за кандидатстване за участие в класиране в срок от 12.06. до 13.00 часа на 04.07.2023 г.;
  • заплатите такса в размер на 50.00 лв.

Дори и да сте взели успешно предварителните си изпити, ако нямате подадени документи в посочения срок, няма да участвате в класирането.

Всичко за онлайн регистрацията прочетете в сайта Медицински университет – София .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *