Безплатни прегледи и консултации за репродуктивно здраве

 

Безплатни прегледи и консултации във връзка с репродуктивното женско здраве ще се провеждат всеки четвъртък през март в Ин витро АГ център „Димитров“, София. Става дума за първични прегледи и консултации на жени, които искат да имат бебе, извършвани от АГ специалистите от здравното заведение.

График на прегледите:

Всеки четвъртък – 2, 9, 16, 23 и 30 март
от 12.00 до 15.00 часа
в клиниката с адрес: гр. София, ж. к. Младост I, ул. „Д-р Стоян Чомаков“ 2

Прегледите ще се състоят за поредна година и са посветени на дамите, които са решили, че им е време да станат майки. Те са повод жените да се погрижат за репродуктивното си здраве.

Родителството не бива да се отлага

Управителят на Ин витро АГ център „Димитров“ и специалист по репродуктивно здраве с повече от 4 десетилетия опит, доктор Йосиф Димитров, обръща внимание, че най-добрите години за забременяване са между 18 и 30. После плодовитостта започва бавно да пада и между 35 и 40 години стремително намалява. Затова отлагането на майчинството е много рисково.

Дамите, които искат да се възползват от безплатните първични прегледи и консултации през март, трябва предварително да си запазят час на регистратурата на клиниката на телефони 02/95 473 40; 0888 23 22 00.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *