Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми на 19 и 20 февруари

 

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни затруднения предлагат специалистите от медицински комплекс       „Д-р Щерев“ на 19 и 20 февруари.

За кого са предназначени консултациите

Инициативата е вдъхновена от 14 февруари, Деня на влюбените, и е насочена към семейства и партньори, които все още не са диагностицирани, не са започнали лечение или са го прекъснали, или пък искат да чуят и второ мнение за причините бебето да се бави. Те ще бъдат консултирани според нуждите си от всички специалисти, занимаващи се с репродуктивни проблеми в здравното заведение – професор Таня Тимева, доцент Мария Юнакова, доцент Петя Андреева, доктор Даниела Савова, доктор Ивелина Опрова, доктор Гинка Ганева, доктор Олга Палабуюк.

Трудността при зачеване се преодолява не само чрез инвитро

Професор Тимева заяви, че задачата на безплатните специализирани консултации е да осигурят достъп на всеки нуждаещ се до качествена медицинска грижа. Според нея е необходимо да се обясни, че трудността при зачеване се преодолява не само чрез инвитро. В повечето случаи проблемите се разрешават и двойката се сдобива с бебе чрез подходяща терапия.

Час за безплатна консултация в болница „Д-р Щерев“ при репродуктивни проблеми можете да си запишете на телефон 02 920 0901. Носете документацията си от досегашното лечение, ако сте преминали през такова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *