Безплатни кардиологични изследвания в болница „Лозенец“

 

Безплатни лабораторни изследвания и консултации с кардиолог се провеждат на 28 и 29 септември в УМБАЛ „Лозенец“. Поводът е Световният ден на сърцето на 29-ти септември, съобщиха от болницата.

Лабораторните изследвания

Изследванията на кръв ще се извършват на 28 септември 2022 г. в манипулационната на Клиничната лаборатория, желателно до 10.00 часа. Задължителното условие е да не сте яли нищо в деня на изследванията, а предходния ден да не сте консумирали тежки храни. Предвидени са изследвания за тропонин I, общ холестерол, триглицериди, HDL холестерол и LDL холестерол.

Клиничната лаборатория работи от 07.30 до 16.00 часа. Резултатите са готови в рамките на същия работен ден и можете да ги получите лично или през интернет.

Консултациите с кардиолог

Те ще се проведат на 29-ти септември и са само за тези, направили лабораторните си изследвания предния ден в болницата. Включват преглед и електрокардиограма (ЕКГ).

Прегледите ще се състоят в кабинет №6 на втория етаж на Медицинския център от 9.00 до 17.00 часа в сградата на университетска болница „Лозенец“, ул. „Козяк“, №1.

За медицинските изследвания можете да се запишете на телефон 02 96 07 682 или през контактната форма на сайта на болницата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *